В четвъртък доктор Генадиев от Откраднат живот ще навърши 67-години,

...
В четвъртък доктор Генадиев от Откраднат живот ще навърши 67-години,
Коментари Харесай

Театрални златотърсачки напират да стават любовници на 66-годишния Стоян Алексиев

В четвъртък лекар Генадиев от " Откраднат живот " ще навърши 67-години, само че е измежду най-актуалните дон жуани в театъра. Даже към Деян Донков и Дарин Ангелов не са се навъртали толкоз доста, колкото край по-възрастния им сътрудник.

В Народния спектакъл се майтапят, че студентките към този момент си записват номер коя да се докопа до Алексиев. Миналата година негояи фотоси по какъв начин бърка в гащите на Ивана взривиха обществото. От това обаче имиджът на артиста не пострада, а в противен случай.

В момента той е шлагер измежду театралните златотърсачки, които се надяват посредством него да си уредят работа в софийски спектакъл, а не да се забият в дълбоката провинция.

Разпределението в софийски спектакъл е преференциално, тъй като има по-голяма възможност да те изберат за роля в някой филм. Отделно из театрите в София към този момент се приказва по какъв начин Алексиев бил занаятчия на креватните осъществявания.

Ивана се хвалела пред колежките си, че сексът с лекар Генадиев бил много по-добър в сравнение с с младоците. Твърдяла, че единствено с него стигала до оргазъм. Това се предавало от уста на уста и сега всяка поява на Алексиев измежду студентки е съпроводена с неприкрити подмятания.

Най-нахаканите даже гледали да се метнат на врата на шашардисания артист, предават от Телеграф.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР