В четвъртък - 8 декември, от 9 ч. до 17

...
В четвъртък - 8 декември, от 9 ч. до 17
Коментари Харесай

Утре ограничават поетапно движението по АМ „Хемус“ в района на София


В четвъртък - 8 декември, от 9 ч. до 17 ч. ще се лимитира поетапно придвижването в двете направления на автомагистрала „ Хемус “, от нулевия до девети километър, в региона на София заради изпитване на трасето, съобщават от Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).

Първо ще се ограничи придвижването от осми километър до нулевия километър на автомагистрала „ Хемус “ в посока София, като трафикът ще се пренасочва от пътен възел „ Яна “ при км 8 по първокласния път I-1 Горни Богров – Долни Богров –  до пътната връзка с „ Хемус “ при нулевия километър. 

След довеждане докрай на дейностите в платното за София, ще се възвърне придвижването към столицата и ще се ограничи трафикът в посока Варна от първи до осми километър на автомагистрала „ Хемус “. Движението ще се пренасочва по първокласния път I-1 София – Долни Богров – Горни Богров – до пътен възел „ Яна “ на Автомагистрала „ Хемус “, където трафикът ще продължи по автомагистралата.

От АПИ напомнят, че е належащо водачите да съблюдават пътната сигнализация и напътствията на контролните органи.

Вчера от АПИ оповестиха, че има 12 отворени предложения на участници в публичната поръчка за главен ремонт на тунелите „ Топли дол “ и „ Правешки ханове “ на Автомагистрала „ Хемус “. Индикативната стойност на поръчката е 75 475 000 лева без Данък добавена стойност. С осъществяването на ремонтните действия ще бъдат обезпечени нужните условия за сигурност на придвижването в тунелните уреди. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР