В четвъртък - 16 януари, Столичната община организира публично обсъждане

...
В четвъртък - 16 януари, Столичната община организира публично обсъждане
Коментари Харесай

В четвъртък ще има дискусия за бюджета на София за 2020 г.

В четвъртък - 16 януари, Столичната община провежда обществено разискване на плана за бюджет на София за 2020 година Дискусията ще се състои в залата за съвещания на Столичния общински съвет на 5-тия етаж на ул. " Московска " 33 от 18 часа.   " Становища и оферти по плана за бюджет могат да се показват в деловодството на Столична община до 14 януари в това число ", пишат от общината.

Прави усещане, че информацията  за публичното разискване не попада на началната страница на София -https://www.sofia.bg/, където нормално администрацията на кмета Йорданка Фандъкова разгласява прессъобщенията си и други рекламни известия.  В същото време общински групи и съветници в Столичния общински съвет приканиха жителите на София да вземат участие в разискването и да се срещнат с плана за бюджет на Столичната община. " Каним всички жители да дойдат и да изразят своето мнение и оферти, както и да задават въпроси. Присъствието на жителите и извънредно значимо, защото бюджетът дефинира кои цели ще бъдат изпълнявани и в какъв град ще живеем през тази година ", разясниха от " Спаси София ".

През тази година София ще ще разполага с 1.703 милиарда лева, или с 47 млн. лева по-малко по отношение на 2019 г. Основните точки в бюджетната стратегия на  общината предвиждат довършване на стартирани инфраструктурни планове, замяна на транспортните средства по част от линиите на градския превоз, ремонт и създаване на няколко детски градини и учебни заведения.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР