В четири факултета на Софийския университет от днес до 2

...
В четири факултета на Софийския университет от днес до 2
Коментари Харесай

4 факултета на Софиския университет отварят врати за Дни на кариерата

В четири факултета на Софийския университет от през днешния ден до 2 юни ще се проведат Дни на кариерното развиване, по време на които студенти и възпитаници ще могат да се срещнат с опциите за работа и стаж при ключови  български и международни работодатели.

Кариерни конгреси през днешния ден ще се проведат във Физическия, Стопанския и Геолого-географския факултет на Софийския университет " Св. Климент Охридски ", а на 1 и 2 юни - и във Философския факултет.

Агенцията за нуклеарно контролиране, Институтът за нуклеарни проучвания и нуклеарна енергетика при Българска академия на науките, АЕЦ " Козлодуй " са единствено част от работодателите, които ще вземат присъединяване в Дните на кариерата във Физическия факултет.  

След сполучливия старт на Кариерния Форум 7.0 " Ключът е в теб, ние ти оказваме помощ да го откриеш " в Бургас, следва втори кръг на събитието в столицата, който ще се организира в кампуса на Стопанския факултет. Там студентите ще имат опция да се срещнат с над 40 работодатели. 

Във Философския факултет " Дните на кариерата " ще се проведат под мотото " Младите хора и опциите да получат по-добро обучение и реализация в България ".

Събитията  са подобаващи за студенти и от други висши учебни заведения, за възпитаници, както и за всеки различен, който търси стаж, работа или има интерес да се включи в кариерни съвещания.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР