В чест на медиците, които в момента помагат в борбата

...
В чест на медиците, които в момента помагат в борбата
Коментари Харесай

В Австралия направиха стенописи в чест на ангелите, които се борят за живота ни в пандемията

В чест на медиците, които сега оказват помощ в битката против COVID-19 в Мелбърн, Австралия направиха изключителни фрески.

Едната картина изобразява доктор с криле като на ангел, който е стъпил върху ковид и се пробва да задържи цялата планета в ръцете си. До него има надпис - Героите на първа линия.
 Gulliver/Getty Images

Изображението е сложено до кенгуру и коала на плажа в Австралия, а до тях гори пожар - проблем, с който страната се бори преди да се появи новата заплаха в лицето на COVID-19.

Вторият стенна живопис изобразява един от първите лекари, който повдигна въпроса за рисковия вирус. За разлика от другата рисунка, тук лекарят е в по-солидно защитно облекло.

 Мелбърн лекари ковид Gulliver/Getty Images
в Австралия всички несъществени бизнеси са затворени. Строгите правила за обществено разграничаване са в отговор на пандемията COVID-19, а обществените събирания са лимитирани до двама души.

Нов Южен Уелс и Виктория одобриха спомагателни ограничения за блокиране, с цел да разрешат на полицията да глоби хората, които нарушават ограничаването за събиране навън на двама души или напущат домовете си без рационално опрощение. Куинсланд, Западна Австралия, Южна Австралия, Тасмания и Северната територия са затворили границите си за пасажери, които пътуват по несъществени аргументи, а всеки, идващ в Австралия, предстои на наложителна карантина в хотел за 14 дни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР