В чест на 15-годишнината си, компанията Meizu подготвя първия си

...
В чест на 15-годишнината си, компанията Meizu подготвя първия си
Коментари Харесай

Meizu 15 Plus – безрмков флагман от китайския производител

В чест на 15-годишнината си, компанията Meizu приготвя първия си юбилеен флагман — Meizu 15 Plus. Подготвяния смарт телефон ще се трансформира в отговор на безрамковите Xiaomi Mi Mix, iPhone X и Galaxy S9, чието показване е планувано за началото на идната година.

Съдейки по фотографията, Meizu възнамерява да повтори “подвига” на Xiaomi и да лиши бъдещия смарт телефон от рамка на три от страните му, оставяйки пространство в долната част на корпуса, за разположение на камерата, датчиците за осветяване и приближение.



На гърба На апарата ще се простира двойната камера с LED мълния и фирменото лого на Meizu. Въпреки неналичието на информация за спецификациите на модела, цената му (453 $ за базовия вариант) разрешава да се допусна, че в основата му ще лежи надалеч не флагмански процесор и не повече от 6 GB RAM.

Очаква се, че представянето на Meizu 15 Plus ще се организира напролет на 2018 година — почти по същото време с Galaxy S9 и S9+. По традиция, производителя ще посвети на представянето на устройството настрана събитие в Пекин, само че несъмнено не можем да чакаме появяването му на едно от софтуерните изложби, като MWC или CES.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР