В „Черешката на тортата“ следващата седмица ще видим кулинарни шедьоври,

...
В „Черешката на тортата“ следващата седмица ще видим кулинарни шедьоври,
Коментари Харесай

Следващата седмица в „Черешката на тортата“ прехвърчат искри, но и ароматни изненади

В „ Черешката на тортата “ идната седмица ще забележим кулинарни шедьоври, съчетани с креативна атмосфера, напрегната конюнктура и жестока конкуренция. Зрителите ще станат очевидци на хапливите нападки сред Фънки и Джийсън Брад Люис, напрежението сред Жана и Деси и безспорната упоритостта на Константин за победа.

Седмицата стартира с доста артистичност и развлечение, тъй като първият хазаин е ексцентричният участник от X Factor Bulgaria, понастоящем режисьор- Джийсън Брад Люис. В понеделник ще разберем дали скромното меню на Джийсън ще се понрави на компанията и най-много на музиканта с пиперлив език Фънки, както и за какво още при започване на вечерята се усеща напрежение на масата.


Следваща в кухнята ще твори певицата Жана Бергендорф. С щипка креативност, опити и малко нерви тя подготвя богата вечеря, съобразена най-много с вкусовите желания на Фънки. Домакинята сервира и няколко типа алкохолни питиета, които даже Деси Тенекеджиева се съгласява да опита, въпреки че кардинално е трезвеник. Вечерта е изпълнена с доста забавление и разнородни диалози, а завършекът е прочувствената история на Жана, обвързвана с именитата Лили Иванова.


Кулинарното дерби през седмица продължава в дома на музиканта Димитър Ковачев-Фънки. С помощта на негов другар кулинар - началник Василев, той подготвя обичайно българско меню, даже омесва и питка. Гостите попадат в неловка обстановка, когато се оказва, че всеки от тях ще даде изявление на извънредно място. По време на вечерята сред Жана и Деси ще прехвърчат искри и те няма да скрият, че не симпатизират една на друга.


В четвъртък ще надникнем в дома на дамата с доста таланти- Деси Тенекеджиева. Жадна за победа, тя се развихря в кухнята и подготвя несметно меню за своите посетители. Вкусовите желания на някои от участниците ще подложат на тестване Деси и ще помрачат положителното превозване. Въпреки положените старания от нейна страна, вечерята не минава по най-хубавият метод и както домакинята, по този начин и гостите не се усещат задоволително удобно.

Финалът идната седмица приключва с доста въодушевление, защото последният участник е попфолк артистът Константин. Той ще предложения участниците и феновете в своя дом, където с възприятие за комизъм и помощ от другар, спретва приказна вечеря. Приготовленията завършват по-рано от предстоящото и Коцето се впуска в разкази за своето предишното. След идването на компанията на масата изненадващо се причисляват брачната половинка на домакина – Надя, и техният наследник – Александър, а по-късно кулинарният шедьовър за едни се оказва кулинарен призрачен сън за други.


Кой от участниците ще се оправи най-добре със задачата, сложена от началник Манчев, а точно да сготви ядене в глинен съд и кой ще грабне плакета пред идната седмица, гледайте в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20.00ч. по NOVA.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР