В БСП е обичайно да има вечно заподозрени и врагове

...
В БСП е обичайно да има вечно заподозрени и врагове
Коментари Харесай

Калоян Паргов: За БСП започна вътрешният катарзис

" В Българска социалистическа партия е всекидневно да има постоянно обвинени и врагове с партиен билет ". Това съобщи пред БНР Калоян Паргов, ръководител на Софийската организация на Българска социалистическа партия. Той дефинира митинга като " импровизиран израз на яд и паника за ориста на Българска социалистическа партия ".

По думите му протестиращите са представлявали част от членовете на социалистическата партия и неточно са били квалифицирани от лидерката Корнелия Нинова за " хора, представляващи само себе си ".

" Високата поддръжка за Нинова, дадена ѝ на последните вътрешнопартийни избори, беше съчетано със задача да спечелим идващите парламентарни избори. За страдание инкасирахме две следващи тежки загуби. Това стартира да се проучва през вчерашния ден на съвещанието на " Позитано " 20.... Със сигурност до края на годината ще има Конгрес, който да е на единството ".

Паргов разяснява, че за Българска социалистическа партия е почнал вътрешен катарзис , през който ще минат и останалите политически субекти, защото цялата политическа система в страната е в рецесия.

Той уточни, че това преосмисляне на обстановката в Българска социалистическа партия може да мине през оставката освен на Нинова, само че и на доста други хора.

Председателят на Софийската организация на социалистите изясни, че пленума на Българска социалистическа партия е дал мандат за диалози за бъдещо ръководство и с Има Такъв Народ, и с ИСБГНИ, и с Демократична България.

Интервюто на Снежана Иванова с Калоян Паргов в предаването " 12+4 " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР