В брутален бой се хвърля Галена в новия си клип

...
В брутален бой се хвърля Галена в новия си клип
Коментари Харесай

Галена е брутално агресивна в новия си клип

В жесток пердах се хвърля Галена в новия си клип „ Горчиво ”. Мама Ураган постанова жених – някогашен ухажор, на сватбата му, откакто преди този момент се е саморазправила с двама охранители и булката – в ролята отново е тя. Дни по-рано певицата от Смядово показа „ Ергенът ” – колаборация с Емрах Стораро и оркестър „ Чар ”. И в това парче се пее за женитба. Галена влиза в ролята на бъдещата младоженка на дребния наследник на Човека Глас, само че в действителния живот е безконечната избраница. Тя сподели „ да ” на предприемача Галин Атанасов още през 2013 година и от този момент нито дума за женитба.
„ Ако някой от тук присъстващите знае причина двамата млади да не сключат сватбен съюз — да приказва в този момент или да замълчи вечно! И кой сподели ГОР-ЧИ-ВО! Май няма да е удачно да пея тази ария по сватби, само че се надявам идното лято всичко живо да я пее с мен. Благодаря на целия екип за сватбената организация! Благодаря, че в никакъв случай не ме предавате! ”, показа Галена новото си парче в неделя.

Почитателите й несъмнено се изненадоха освен от тематиката на песента, а и от експанзията, която показва Галена в клипа към нея. Тя и преди е влизала в ролята на нахакана кокона, само че за първи път раздава крошета, плесници и ритници. В клипа разочарованата и засегната някогашна се появява на сватбата на огромната си обич и стартира да вилнее – унищожава тортата, като отхапва главата на фигураката на младоженеца, а тази на булката набучва в сладкиша с главата надолу. Следват опустошение на декорация, лисване на шампанско в лицето на булката, т.е. Галена лисва напитката в лицето на Галена, строшаване на бутилка в главата на охранител, при което той пада върху маса, и хвърляне на различен с цигански пестник върху сватбената торта. Кулминацията е пердах сред булката и излъганата жена, а след това безразборни ритници по младоженеца. Първо от втората, а след това и от двете, до момента в който той лежи в безпомощно положение. Накрая се оказва, че целият екшън е бил фикция.

В клипа „ Ергенът ”, който е сниман в дома на Емрах, Галена е много по-хрисима и влиза в ролята на дамата, съзряла в дребния Стораро – идеалният претендент за брачен партньор: „ Ти си ерген като за мен, ем си хубав, ем благородник ”. Клипът несъмнено е излязъл много на ниска цена, тъй като една от локациите е домът на Емрах, а Галена припява от синьото му БМВ. Това е същата кола, с която дребният Стораро не е спрял да се фука, откогато преди време татко му го зарадва с нея. В обществените мрежи Емрах постоянно демонстрира колата. Даже в клиповете показва по какъв начин развива скорост с нея в надпревари, което на фона на зачестилите автомобилни произшествия не се нрави на някои от почитателите му.

Във видеото към кръшното парче „ Ергенът ” взе участие и Тони Стораро, който играе себе си – бащата на Емрах, който не желае да се дами. Човека глас се появява при започване на клипа. Влетява в дома на Емрах, който стои с няколко мацки и го хока, че всяка вечер бил с разнообразни, все купони и проблеми със съседите. „ Ти няма ли да се жениш към този момент, бе, ъ? ”. „ Абе, баща, по какъв начин да се оженя? Ти не виждаш ли какво става тука? ”, отвръща Емрах, поглеждайки към двете девойки, които е прегърнал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР