В Бразилия жена, която от дълги години мечтаеше за семейство,

...
В Бразилия жена, която от дълги години мечтаеше за семейство,
Коментари Харесай

Жена се омъжи за парцалена кукла и роди дете от нея

В Бразилия жена, която от дълги години мечтаеше за семейство, се омъжи най-сетне за парцалена кукла, основана от майка ѝ, и роди дете в брак. Това оповестява изданието Need to Know.

37-годишната Мейривон Роча Мораес не могла да срещне заслужен човек, с цел да сътвори семейство и страдала от самотност. Майка ѝ решила да помогне на щерка си и ушила особено за нея парцалена кукла под формата на мъж със сини очи, кестенява коса и мустаци.

Мораес щом го видяла, незабавно се влюбила и, както сама твърди, избраникът ѝ отвърнал със същото.

Няколко месеца след началото на сантименталната им връзка, бразилката схванала, че е бременна.

Тъй като дамата била морална и желала детето да се роди в формален легален брак, двойката почнала да възнамерява женитба. Влюбените успяли за малко време да провеждат гала, на която участвали 250 посетители.

След празника младоженците се отправили на едноседмично пътешестване до Рио де Жанейро.

Според Мораес, малко след завръщането си тя твърди, че почувствала контракции и почнала да ражда. Целият развой на раждане лишил 35 минути. Жената " раждала " у дома в наличието на доктор и здравна сестра и в това време предавала онлайн в интернет, лайфът бил гледан от 200 души.

Двойката кръстили роденото куклено бебе Марселиньо. Мораес признала, че е щастливо омъжена, единствено дето ѝ е мъчно сама да устоя фамилията. Тя допълнила, че брачният партньор ѝ е съвършен, тъй като не се кара с нея, не подвига кавги, не пие, не пуши и я приема такава каквато е.

По-рано беше обявено, че жителка на Съединени американски щати се омъжила за кукла зомби. Цената на организацията на сватбата била 500 $.

Източник: Need to Know
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР