В Босна най-пострадали са районите около Приедор. Службата за извънредни

...
В Босна най-пострадали са районите около Приедор. Службата за извънредни
Коментари Харесай

Треперете! Апокалипсисът Захариас Залива И България! Шокиращо Видео!

В Босна най-пострадали са регионите към Приедор.

Службата за изключителни обстановки на град Приедор оповестява, че равнището на река Сана доближава 494 сантиметра, което пречи на притока на Гоменица, чието равнище се усилва от противоположната вълна и се излива в селата Гоменица и Врбица.

Кметът Миленко Джакович съобщи пред кореспонденти нощес, късно вечерта, след тричасовото съвещание на щаба по изключителните обстановки, че съвещанието е траяло по-дълго, заради опасения, че наводненията могат да нанесат щета на рибарника-язовир Саничани, който, съгласно него, при изпускане може да аргументи доста по-големи произшествия в града.

" - Тъй като информацията, която получаваме в този момент, сочи, че равнището на Сана постепенно понижава, се надяваме, обстановката в околните дни ще се възстановява " - прибавя Джакович.

На няколко места в селищата Расковац, Тукови, Стари град, Врбица и Гоменица са сложени озащитни диги и торби с пясък, за които били обезпечени още 5000 чувала.

Както писахме през вчерашния ден, у нас също чакаме превалявания, само че в по-умерени количества, като цяло, макар, че не са изцяло изключени местни по-значителни извалявания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР