В борбата за власт между президента и ПП заложник стана

...
В борбата за власт между президента и ПП заложник стана
Коментари Харесай

В борбата за власт между президента и ПП заложник стана Крайбрежната алея във Варна

В битката за власт сред президента и Политическа партия пленник стана Крайбрежната алея във Варна.

По време на ръководството на четворната коалиция, новият регионален шеф на " Продължаваме промяната " Благомир Коцев спря придвижването на коли по Крайбрежната алея във Варна.

Днес още веднъж въпросът е на дневен ред, откакто обстаният шеф, назначен от Радев Марио Смърков, който разгласи заповедтта на Коцев като несъстоятелна и обоснова решението си със  мнения от министерството районното развиване и ДНСК, че правата е улица. Въпросната заповед бе издадена преди година и се отнасяше за сектора от Рибарския плаж до Втора буна.

От " Сдружението на заведенията във Варна " разпространиха известие в което се споделя, че в този момент всичко е " в ръцете на община Варна, която в 14-дневен период би трябвало да възвърне и контролира придвижването по метода, по който функционираше преди издаването на въпросната заповед “. От организацията показват, че разчитат да се сътвори равнопоставена за всички основа на работа, отмора, разходки и занимания. В мнението се споделя още, че управляващите не би трябвало да се водят от крайни популистични възгледи и с активността си те би трябвало доа създадат по този начин, че Варна да стане по-добро място за живеене.

В същото време стана ясно, че в понеделник от 18ч. пред регионална администрация е проведен митинг против анулацията на заповедта, с която бе спряно автомобилното придвижване по Крайбрежната алея. Инициатори са от Продължаваме промяната - Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР