В близкото минало Линда Еванджелиста беше сред най-емблематичните лица във

...
В близкото минало Линда Еванджелиста беше сред най-емблематичните лица във
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста: Няма да се крия повече

В близкото минало Линда Еванджелиста беше измежду най-емблематичните лица във висшата мода. Всеки знаеше името й, като подсъзнателно го свързваше с изразителни скули и пример за хубост. С днешна дата обаче супермоделът живее в усамотение от съвсем пет години.

Няколко месеца откакто тя разкри в обществените мрежи, че е останала „ вечно деформирана “ от процедурата CoolSculpting, някогашният рмодел се осмели да показа повече от историята си пред списание “People ”.

„ Обожавах да съм на подиума. А в този момент се опасявам да не срещна някого, който познавам. Не мога повече да пребивавам по този начин, да се укривам и да се срамя. Просто не мога да пребивавам повече с тази болежка. Най-накрая желая да приказвам намерено ”, споделя Линда.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от People Magazine (@people)

През септември Еванджелиста заведе дело за обезщетение на стойност 50 милиона $ против компанията-майка на CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc., като твърди, че не е в положение да работи след извършените седем сесии на CoolSculpting в кабинета на кожен лекар от август 2015 година до февруари 2016 година

CoolSculpting е известна, позволена от FDA (Агенция за надзор на храните и медикаментите на САЩ) процедура за " заледяване на мазнини ", която се популяризира като неинвазивна опция на липосукцията.

Проблемът пристигнал, когато след към три месеца след процедурата Линда забелязала издутини по брадичката, бедрата и в региона на сутиена. Същите области, които желала да прибере, ненадейно станали по-големи, а по-късно и безчувствени. „ Опитах се да се оправя сама. Стигнах досега, в който въобще не се хранех. Мислех, че обезумявам. ”

След това Еванджелиста взема решение да отиде на доктор, който я диагностицира с парадоксална мастна хиперплазия, която не може да бъде повлияна нито от диета, нито от извършения. Според пластичните хирурзи това е необичаен непряк резултат, който визира по-малко от един % от пациентите на CoolSculpting. 

 

People Magazine - Linda Evangelista Shares First Photos of Her Body Since Fat-Freezing Nightmare https://t.co/5RoFzPJrpL#lindaevangelistapic.twitter.com/7BvXgAlrmS
— Lipstick Alley (@lipstickalley) February 16, 2022
" Пациентите отиват, с цел да си понижат нещо, а вместо това, то се усилва. При доста условия засегнатите области към този момент не са податливи на липосукция, както биха били преди замразяването ", казва доктор Алън Матарасо, еластичен хирург от Ню Йорк и професор в Northwell School of Medicine.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Еванджелиста твърди, че когато лекарят ѝ се свързал с CoolSculpting, от компанията ѝ споделили, че желаят да " поправят нещата " и предложили да платят за липосукция с хирург на компанията по желание - експерт, за който тя твърди, че са употребявали и преди - с цел да поправят уврежданията. В желае си Еванджелиста споделя, че " в навечерието " на липосукцията е била осведомена, че Zeltiq ще покрие процедурата единствено в случай че подпише съглашение за конфиденциалност. Тя отказала и през юни 2016 година си направила първата от двете интервенции за липосукция на цялото тяло, за които твърди, че е платила.

След интервенцията Еванджелиста е трябвало да носи компресивни дрехи, колани и лента за брадичката в продължение на осем седмици. В противоположен случай ефектът можело да се завърне. Нещо, което в последна сметка се случило след втора липосукция през юли 2017 година

" Не беше даже малко по-добре. Издутините са изпъкнали. И са твърди. Ако вървя без корсет в рокля, ще имам протриване до степен съвсем на кървене. " Тя споделя, че стойката ѝ също е наранена, тъй като към този момент не може да " слага ръцете си отмерено в профил ". 

" Не мога да се виждам в огледалото. Това не наподобява на мен “ – споделя тя.

Въпреки това, след години тя събира сили да се изправи пред света и да опише за случилото се с нея с вярата историята й да доближи до повече хора.

„ Надявам се, че ще мога да се отърва от срама и да оказа помощ на други хора, които са в същото състояние като мен. Няма да се укривам повече “ – споделя решително тя.

Светът опозна и се влюби в естествения тип na Линда Еванджелиста за първи път преди 30 години. С вродения й усет за държание пред камера и неподправения си жанр, тя се снабди с към 700 корици на списания в кариерата си и се трансформира в муза на икони в промишлеността като дизайнера Карл Лагерфелд и известния фотограф Стивън Майзел.

„ Никой модел не беше по-добър от Линда “, споделя за нея основният редактор на стилното списание " Vogue " Анна Уинтур.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vintage Page (@vintagephotostories)
Рекламите на пластични интервенции – към този момент неразрешени за малолетни


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР