В бета-версиите на приложението WhatsApp за Android и iOS се

...
В бета-версиите на приложението WhatsApp за Android и iOS се
Коментари Харесай

Потребителите на общността на WhatsApp ще могат напълно да скриват телефонните си номера

В бета-версиите на приложението WhatsApp за Android и iOS се появи функционалността “Конфиденциалност на телефонния номер “ (Phone Number Privacy), която ще помогне за цялостното скриване на номерата в общностите, написа ресурсът WABetaInfo.

Номерата на участниците в общодостъпните чатове са скрити един от различен, само че това не визира админите — техните номера са забележими за всички, а админите също виждат номерата на всички участници. Въпреки това, в случай че участник в група за разгласи остави реакция на публикация, неговият номер също се оказва публичен.

Разработчиците на WhatsApp взеха решение да прибавят нова алтернатива за дискретност, която ви разрешава да скриете телефонния си номер и в този случай — при активиране, потребителите се уведомяват, че е наличен единствено за админа на общността и тези, които имат достъп до номера от други чатове. За да се свържете с консуматор, който е скрил номера си, би трябвало да му изпратите поръчка, с цел да показа информацията си за контакт с вас.

Засега функционалността е налична единствено за някои членове на стратегиите за бета-тестване на WhatsApp в Гугъл Play и App Store и работи единствено в общности. Но с течение на времето ще стане налична и в другите групи и аудиторията от консуматори, които могат да я употребяват, ще се усили.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР