В Белия дом се проведе държавен прием по случай посещението

...
В Белия дом се проведе държавен прием по случай посещението
Коментари Харесай

Джеф Безос и Робърт де Ниро с половинките си на прием в Белия дом

В Белия дом се организира държавен банкет по случай визитата на японския министър-председател Фумио Кишида и неговата брачна половинка. На приема участваха милиардерът Джеф Безос и годеницата му Лорън Санчес, както и артистът Робърт де Ниро и неговата обичана Тифани Чен. 

Лорън Санчес избра за визитата си алена рокля с открити плещи, надълбоко деколте и дантелена горна част. Джеф Безос и Лорън Санчес са дружно от 2018 година и се срещат, когато и двамата към момента са женени за други хора. Джеф Безос беше женен за Макензи Скот в продължение на 25 години, а Лорън Санчес беше омъжена за холивудския сътрудник Патрик Уайтсел. След като се срещат, Лорън и Джеф напущат фамилиите си. През май 2023 година двойката разгласи годежа си.

Любимата на 80-годишния Робърт де Ниро, 45-годишната Тифани Чан, се появи в бяла рокля с разкроени плещи и бежова мантия. Преди няколко дни двойката отпразнува първия рожден ден на щерка си Джия. Робърт де Ниро и Тифани Чен са дружно от 2021 година, като през 2018 година артистът се раздели с някогашната си брачна половинка Грейс Хайтауър. Освен най-малката си щерка Джия, той има още шест деца от предходни връзки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР