В Белгия 25-годишен играч от клуб Winkel Sport почина по

...
В Белгия 25-годишен играч от клуб Winkel Sport почина по
Коментари Харесай

Спаси дузпа и загуби съзнание: 25-годишен вратар почина по време на мач

В Белгия 25-годишен състезател от клуб Winkel Sport умря по време на игра. След като избави дузпа, той загуби схващане и не даваше признаци на живот. 

Трагичният случай е станал през вчерашния ден, 11 февруари, по време на мача " Винкел Спорт " с клуб " Вестросебек ", съобщава изданието Het Nieuwsblad.

В 15-ата минута на второто полувреме се стига до дузпа в интерес на гостите. Вратарят на домакините Арне Еспеел отбил топката сполучливо, след което ненадейно пада на тревата. Оказана му е първа помощ. На място е пристигнала и кола за спешна помощ, която е направила реанимация благодарение на дефибрилатор. Младият мъж обаче не е можело да бъде избавени той умира.

Всичко това се случи пред очите на по-малкия брат на вратаря, който играе в същия клуб, а по време на трагичния случай беше на пейката.

" Това е злополука и потрес за всички. Арне прекара целия си живот в клуба и беше доста обичан. Той беше доста потребен човек, постоянно в положително въодушевление и подготвен да помогне. Това е в действителност тежък удар. На първо място за неговото семейство, само че също по този начин и за целия ни клуб “, сподели Патрик Росерт, състезателен управител на Winkel.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР