В базата ROSE CAMP в Мураяма японските домакини дадоха официално

...
В базата ROSE CAMP в Мураяма японските домакини дадоха официално
Коментари Харесай

Япония изпрати грациите ни с парти

В базата " ROSE CAMP " в Мураяма японските домакини дадоха публично празненство за сбогом на състезателките от националния тим на България по художествена гимнастика.

На празненството участваха кметът на Мураяма Такао Шифу, ръководителят на общинския съвет на град Мураяма Макото Чоонан, Кацухико Ягучи, началник на отдел " обучение за цялостен живот " и отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на Мураяма, треньорката по художествена гимнастика на локалния тим Етсуко Сато, представители на фен-клуба на българския народен тим по художествена гимнастика, всички доброволци, които се погрижиха нищо да не липсва на девойките по време на целия им престой в Мураяма.

Домакините изпратиха българките с обичайния за Япония тунел с вдигнати ръце като всеки един от нашата делегация трябваше да мине през тунела, което съгласно японските поверия носи шанс и триумф.
 Грациите подариха на общителните домакини афиш с подписи от целия тим, а на своите японски почитатели - календари със фотоси на българските гимнастички.

Българският отбор отпътува за Токио и ще дойде на летище София на 30 юни (събота) в 9.00 часа сутринта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР