В българския ски курорт Банско на самите улици се продава

...
В българския ски курорт Банско на самите улици се продава
Коментари Харесай

Дейли стар: Ножове, наркотици и момичета за продан в българския "Снежен Магалуф"

В българския ски курорт Банско на самите улици се продава дрога, обгърната в лъскави опаковки, написа британският Дейли остарял.
Само за 17,50 паунда ни беше препоръчан дълъг, закривен нож и мелница за марихуана, пишат публицистите от Острова.









На всеки ъгъл се пробутват брошури за стриптийз клубове и такива за lapdancing (танци в скута). Един нападателен промоутър даже стартира да ни дърпа към пуста странична уличка.





" Секс онлайн, желаете да видите секс онлайн? ", прошепна той, преди да се опита да ни набута в изоставена постройка с музика, която се чуваше от горните етажи. Извинихме се и си тръгнахме.



В други клубове, нищожно облечени дами танцуват и издишват огън за забавление на английските туристи, нямащи самообладание да се напият с на ниска цена алкохол.

Но британците, които видяхме да се разхождат по основната улица, не бяха предизвестени за заплахите, които се крият в подземията на града.

Майка, пристигнала тук със фамилията си, сподели: " Всичко, което би трябвало да вършиме, е да не ходите в тези клубове. "

Тази зима 400 000 английски скиори и сноубордисти ще атакуван планините за каране по скатовете, подплатено с алкохол.

Изследване демонстрира, че всеки от тези скиори ще изпразни към 53 огромни халби или толкоз чаши вино за една седмица почивка.
И други шокиращи антики бяха открити тази седмица по време на нашата инспекция под прикритие в българския на ниска цена курорт, наименуван " Снежният Магалуф ", приключва Дейли остарял.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР