В България всичко може да се очаква“, каза в предаването

...
В България всичко може да се очаква“, каза в предаването
Коментари Харесай

Соломон Паси за оттеглянето на кандидатурата на Мария Габриел за премиер: У нас всичко може да се очаква

„ В България всичко може да се чака “, сподели в предаването „ 120 минути “ ръководителят на „ Атлантическия клуб “ и някогашен външен министър Соломон Паси  Соломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 година в Пловдив. Син е на известния професор по философия и откакто Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова разгласи, че няма да сформират нов кабинет с - в границите на това Народно заседание.

„ Споменахте договарянията, които сме водели с моя екип за влизане в НАТО и в Европейски Съюз. Те надалеч не бяха най-сложните, защото там всеки се състезава със себе си. Далеч по-сложни бяха договарянията за продобиване на място в Съвета по сигурност на Организация на обединените нации, където мястото е едно, а за него се борят доста страни. Това са надалеч по-сложни договаряния от нашите договаряния за сформиране на държавно управление. Далеч по-сложни бяха договарянията по време на Кръглата маса, на която от едната страна бяхме от Съюз на демократичните сили, а от другата Българска социалистическа партия. Имаше третата страна, която се водеше самостоятелна. Тогава договарянията бяха за преход от комунизъм към народна власт. Това са фундаментални договаряния и смяна на Конституцията “, добави той.

Според него договарянията сред и Политическа партия -ДБ са водени асиметрично, което е било причина за неуспех.

„ Много повече се разясниха имена и по-малко правила. Фундаменталният въпрос не е в доверието, а в уважението. „ Пред дребния не се големей, а пред огромния не се снишавай “ – това е главно предписание при водене на договарянията “, разяснява Соломон Паси  Соломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 година в Пловдив. Син е на известния професор по философия и.

„ Те беседват без почитание един към различен. Те си приказват през тв приемник. Преговорите пред камерите са обречени пред неуспех “, безапелационен е той.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР