В България трябва да преминем от количествени към качествени измерители

...
В България трябва да преминем от количествени към качествени измерители
Коментари Харесай

Радев: Трябва да преминем от количествени към качествени измерители на нашия живот

В България би трябвало да преминем от количествени към качествени измерители на нашия живот, сподели президентът Румен Радев на среща с представители на българската общественост в Женева.

Според него би трябвало да се стремим към оценка на качествените параметри, да търсим по-добро обучение, по-добро опазване на здравето. " Имаме потребност от друго качество в политическия развой, от други критерии за оценка на работата на политици, на ръководство, друго качество на изборния развой, на инфраструктура, обучение, опазване на здравето ", сподели президентът и добави, че " някак си в България привикваме с недъзите и те стартират да не ни вършат усещане ".

По думите на Радев българите в Швейцария могат да бъдат потребни, като внасят у нас модела, който са видели тук, в това число на средата, в която работят и на публичните връзки. " Това, което най-вече ни липсва в България, е непримиримостта към ниското качество. Това, в случай че може да се внесе, ще даде подтик за нашите бъдещи триумфи ", сподели президентът, представен от Българска телеграфна агенция.

Президентът счита, че българската общественост в Швейцария е " извънредно добре интегрирана, доста квалифицирана и образована, с потвърдени триумфи в банковото дело, науката и образованието, осведомителните технологии, медицината, културата и изкуството ". Гордея се с вас и с метода, по който представлявате България, тъй като положителното име на страната ни и готовността за вложение се дължи значително на вас, обърна се той към събралите се българи.

Радев напомни, че при предходното си посещаване в Швейцария са се разбрали с швейцарския президент да се направи всичко допустимо да има втори стадий на българо-швейцарската стратегия, първия стадий на която завършва тази година.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР