В България се води операция по ограничаване на разпространението на

...
В България се води операция по ограничаване на разпространението на
Коментари Харесай

Румен Радев: Води се операция срещу коронавируса, лекари нямат маски

В България се води интервенция по ограничение на разпространяването на ковид. Има основана организация и изпълнителната власт работи във форсмажорни условия за нещо, което не сме имали в подобен мащаб. Това съобщи президенът Румен Радев по време на среща с виновните институции за битка с ковид у нас. Определено има резултат от тези старания, посочи още Радев.
В София лекари нямат маски, да не приказваме за останалите градове. Ето за какво моят въпрос е дали можем да кажем на българите по кое време да чакаме да се задоволят тези потребности от маски и бързи проби, попита още президентът. Той прикани да има повече информация, която да помогне на хората.
Нека институциите да бъдат дисциплинирани. Мерете си приказките, да не плашим хората. В страната се вихри далавера против най-необходимото. Аз желая да прикани жителите да не престават да подават сигнали, разяснява още президентът. 
Сподели с твоите другари
Не би трябвало да позволяваме гладът да победи страха, тъй като тогава следствията могат да бъдат непредсказуеми, съобщи още Радев. Той изиска с общи старания, искреност и точна информация към хората да се излезе от рецесията.
Вицепремиерът Томислав Дончев изясни, че тече развой на препрограмиране на оперативни стратегии сега, само че преди всичко са ограниченията за отбрана на живота и здравето на хората сега. Той изясни, че държавното управление прави опит доставките на съоръжение да бъдат платени от европейските средства. Дончев изясни,ч е се разискват разновидности за строга домашна карантина, която да се отнася най-много за възрастните хора, като ще се обезпечат средства за това през препрограмираните оперативни стратегии.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР