В България напоследък все повече рапъри се появяват на голямата

...
В България напоследък все повече рапъри се появяват на голямата
Коментари Харесай

За тва съм роден: Топ 5 на най-сексапилните БГ рапъри

В България в последно време от ден на ден рапъри се появяват на огромната сцена със страхотни части, набирайки по този метод все по-голяма известност. Социалните мрежи сигурно играят огромна роля за тяхното развиване, а те там несъмнено се демонстрират като топ сензации в българския рап и ров.

Ето някои рап звезди, които несъмнено са уязвимост и на женската част от аудиторията поради секси облика, който си основават. 

5. Наско Колев

Рапър, лекар, баскетболист - с каквото и да се захване Атанас Колев, всичко му се получава. Всяка негова ария се трансформира в същински шлагер, а фенките го обожават. Не инцидентно името му е обвързвано с огромни знакови певици. Щом умее да комбинира музикалната кариера с тази на доктор, значи може всичко. Дано му остава най-малко малко време и за персонален живот.

Виж още: Цветелина Янева и Малума готвят дует? Певицата и латино звездата се щракнаха, почитателите в потрес

4. VIRGO

VIRGO е колкото млад, толкоз и надарен. Той не се дефинира единствено като рапър, а изцяло като актьор. Занимава се музика още преди да приключи гимназия. Звездата несъмнено знае по какъв начин да радва публиката и всяко негово присъединяване несъмнено остава незабравимо. Външният му тип е доста ексцентричeн, по тази причина постоянно ще е обкръжен от доста дами.

Виж още: Само по мрежа: Предизвикателната Андреа от Hell’s Kitchen сподели, че няма никакъв позор

3. Emil TRF

Емил Тончев, по-известен като Emil TRF, се занимава с музика от близо 10 години и към този момент е добре познато лице в музикалния свят. Ако сте почитатели на българския рап, то несъмнено творчеството му ще ви се хареса. Всяка негова ария става огромен шлагер, а и несъмнено е много прелъстителен.

Виж още: Когато изглеждаш друго в България: Кари Околие за расизма у нас

2. БОРО ПЪРВИ

Боро Първи пуска първото си независимо парче през далечната 2014 година, а по-късно кариерата му потегля внезапно нагоре.  Той несъмнено се отличава с креативност и екстравагантност.

Младежът е измежду любимците на подрастващите. Той не си поставя никакви ограничавания в правенето на музика и това води до чудесни резултати, които се трансформират в огромни шлагери. Със сигурност обликът му на неприятно момче и геният му притеглят доста мацки.

Виж още: Нов сезон, нова визия: Цвети на Криско стана неузнаваема, мълчи за абсурда

1.VessoU

Веселин Николов, по-познат с артистичния си псевдоним VESSOU, е един от най-разпознаваемите реализатори. Той не се опасява да опитва с всевъзможни жанрове и за благополучие всичко му се получава повече от добре. Това несъмнено е доста привлекателно и за женската публика - сигурно се разтапят при тази чаровна усмивка. Любимецът на дребни и огромни започва кариерата си в интернет и по този начин добива огромна известност. 

Изображение: https://www.instagram.com/virgogotsauce/, https://www.instagram.com/vessou_official/, https://www.instagram.com/atanaskolev_official/, https://www.instagram.com/borobachkadosta/, https://www.instagram.com/emiltrf/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР