В България много не се знае за нея, но в

...
В България много не се знае за нея, но в
Коментари Харесай

Евроатлантически ценности: Вместо да роди от българин, най-известната ни моделка зачена от негър!


В България доста не се знае за нея, само че в Съединени американски щати тя е шлагер. Става въпрос за Рали Иванова, която от 10 години гради кариера на манекенка и фотомодел зад Океана.

Тя минава за една от любимките на Хю Хефнър и се е снимала за истинския „ Плейбой ”, което за българка значи доста.

Въпреки всичко това обаче Рали потвърждава, че умствените и интелектуални благоприятни условия на манекенките не са огромни. Освен това тя за едно десетилетие във Флорида е изгубила всичко българско, защото не желае да гради семейство с българин, а с чужденец.

Иванова е бременна в деветия месец от негър мъж, с който има връзка от известно време. Това ще е краят на всички родови полезности в нейното семейство и надали детето й в миналото ще приказва български.

Рали бързо се усеща, че с моделство у нас не се печели доста, а това се употребява за трамплин да си намериш богат спонсор, на който да се отплащаш в леглото. В Съединени американски щати надали е доста по-различно, само че там най-малко хонорарите са по-големи.

Тъй като явно не милее за родината си и не може да прави нищо, тя взема решение да стане една от „ играчките ” на Хефнър, тъй като по този начин е най-лесно. Впоследствие се среща с негъра и към този момент чака бебе от него.

Източник: България днес
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР