В България Honor 10 ще бъде в продажба от 1

...
В България Honor 10 ще бъде в продажба от 1
Коментари Харесай

1 милион смартфона Honor 10 продадени само за 10 дни

В България Honor 10 ще бъде в продажба от 1 юни на цени от 899 лева за версията 4+64GB и 999 лева за версията 4+128GB
Honor , характеризиращ се като юношески, занимателен и новаторски смарт телефон бранд, разгласи, че неговият най-нов флагмански модел Honor 10 към този момент е записал над 1 милион продадени бройки . Това се случва единствено месец след дебюта на смарт телефона в Китай и една седмица след международната му премиера в Лондон.
Този връх в продажбите е реализиран на пазарите, където Honor 10 бе пуснат в продажба незабавно след световната си премиера на 15 май.
В Обединеното кралство Honor 10 се подреди измежду най-продаваните артикули в Amazon UK в категорията за отключени телефони. В Русия към 500 клиента даже оформиха дълга опашка пред магазина на Honor, макар проливния дъжд, с цел да бъдат измежду първите притежатели на Honor 10.



Обемът на продажбите на Honor 10 за първата седмица също по този начин надскочи двойно върха, който Honor 9 до момента държеше. На формалния уебсайт на Honor: Hihonor.com, различен от онлайн каналите за покупка, всички предварителни поръчки бяха продадени още през първата седмица след премиерата във всяка една от петте европейски страни, където смарт телефонът към този момент е в продажба: Англия, Франция, Германия, Италия и Испания.
През идващите седмици Honor 10 следва да бъде пуснат в продажба и в други страни, в това число в Централна и Източна Европа, Северна Америка и Близкия Изток.
От няколко дни смарт телефонът също е разполагаем в страни от Югоизточна Азия и скоро ще бъде разполагаем в Малайзия, Тайланд, Виетнам и Филипините. Очаквайте го след броени дни и в България – от 1 юни , на цени от 899 лева за версията 4+64GB и 999 лева за версията 4+128GB.
Основни характерности на Honor 10:
AI 2.0 камера (двойна камера с неестествен интелект)
24MP+ 16MP задна камера, поддържана от без значение вграден NPU процесор и първата по рода си технология за сегментиране на семантични изображения24MP предна камера също с изкуствен интелект
Авангарден дизайн
15 пласта 3D стъкло на гърба – този дизайн разкрива друго цветово лъчение от всеки ъгъл при естествена светлина и сянкаHonor 10 предлага зашеметяваща композиция от цветове на потребителите – фантомно синьо, фантомно зелено. Тези два емблематични и новаторски цвята са основани в Парижкия център за хармония вследствие на творчеството и ентусиазма на инженерите и дизайнерите на Honor
Други
Ултразвуков датчик за пръстови отпечатъци под предното стъкло5.84-инчов FullView екран с FHD+ безрамков екран с резолюция 19:94 GB RAM и 64GB/128GB ROMФункция за супер бързо зареждане (Honor SuperCharge 5V/4.5A) на 3400 mAh батериятаEMUI 8.1, основан на Android 8.1
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР