В Бахмут позициите за отбрана са подсилени, в града се

...
В Бахмут позициите за отбрана са подсилени, в града се
Коментари Харесай

Бахмут продължава да е подложен на артилерийски обстрел frognews.bg

В Бахмут позициите за защита са подсилени, в града се позволяват единствено военнослужещи. От съветското министерство на защитата оповестяват, че съветските сили, отпред с наемническата формация " Вагнер ", са напреднали с няколко километра по фронтовата линия без да се прецизира къде тъкмо.

 

16 селища са подложени на обстрел в региона на Бахмут. На фона на тежките сражения през днешния ден в Брюксел се събират военните министри на НАТО, а във военновъздушната база в Рамщайн, Германия, министрите на защитата на няколко европейски страни, измежду които Полша, Англия и Германия, ще разискват нова военна помощ за Украйна.

Вчера генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг разгласи, че в Украйна към този момент е почнала нова съветска атака.

 

В навечерието на срещата в Рамщайн украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че дипломатическите старания за събиране на поддръжка не престават: " Благодаря на всеки един боец, който пречи на окупатора да обкръжи Бахмут, който унищожава врага във Вухледар и не оставя нищо с изключение на обгорелите следи по земята, всеки, който съумява да удържи позициите ни на фронта ", съобщи украинският президент Володимир Зеленски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР