В бъдеще Русия може да отвори втори фронт в Европа,

...
В бъдеще Русия може да отвори втори фронт в Европа,
Коментари Харесай

Белгийски адмирал със сериозно предупреждение: Русия може да отвори втори фронт в Европа

В бъдеще Русия може да отвори втори фронт в Европа, като нападна Молдова или балтийските страни. Това предизвести началникът на щаба на белгийската войска адмирал Мишел Хофман, предава VRT News.

Главнокомандващият белгийската войска приканва Европа да се приготви за допустима война с Руската федерация и отбелязва продължаващата нападателна изразителност на държавния й глава Владимир Путин и " напредването на Кремъл “ към война.

" Виждаме, че Русия е минала към военна стопанска система. Мисля, че би било вярно да се тревожим... В никакъв случай не е невероятно те да отворят втори фронт в бъдеще. Или на юг, или в Молдова, или в балтийските страни “, изяснява адмирал Хофман.

По думите му сходна офанзива не може да бъде изключена " след няколко години “.

Според Хофман Руската федерация може да е отслабена заради продължаващата война против Украйна, само че тя " в последна сметка ще възвърне военната си машина и своите въоръжени сили “.

" Те към този момент демонстрираха, че имат предпочитание да нападат своя комшия. Трябва да имаме способността да предотвратим това да се случи още веднъж и да демонстрираме воля, че сме подготвени да контраатакуваме, в случай че е належащо “, акцентира още той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР