В астрологията Луната се свързва с душата на човека. Тя

...
В астрологията Луната се свързва с душата на човека. Тя
Коментари Харесай

Ако си роден с луна във Везни

В астрологията Луната се свързва с душата на индивида. Тя съставлява страстите, чувствата, подсъзнанието, желанията ни и като цяло първичното и вътрешното ни " Аз ".

В наталната карта на всеки човек Луната може да бъде в друг знак (Овен, Телец, Близнаци и т.н.), като това значи, че сега на неговото раждане, луната се е намирала в съответния знак. Днес ще съсредоточим вниманието си към хората, чиято луна се намира в знака Везни.

Хората с луна във Везни са благи, сантиментални и артистични. В кръвта им е да отбягват арогантността, като я считат за непристойна. Те са приветливи, общителни и чувствителни. Много постоянно хората с луна във Везни са хора на изкуството и ценят извънредно доста изтънчения усет. Привърженици са на последователността, чистотата и положителните обноски.

Относно връзката им, те се стремят към дипломатични диалози с близките, като спокойствието и равновесието е в основите на това. Търсят естетика и несъмнено не понасят споровете, по тази причина по всякакъв начин се стремят да ги заобикалят.

Уравновесеният им темперамент буди удивление, даже при обиди и постоянно хората са привикнали да чакат това от тях. Те като че ли не губят хладнокръвие даже при най-сериозните разногласия.

Взаимоотношенията и любовта играят основна роля за благополучието на хората с луна във Везни. Те се опасяват да останат сами и по тази причина, когато имат сътрудник, се стараят връзките им с него да вървят без спънки.

Ако обаче нямат подобен, стартират да се самосъжаляват и да се усещат лишени. Жената с луна във Везни е добра брачна половинка и извършва отговорностите си на такава с готовност и обич. Често влиза в ролята на умиротворител и се гордее с това.

 роден с луна във Везни

Хората с луна във Везни могат да оставят компликациите неразрешени с години, защото желанието им за естетика и успокоение взима превес над всичко. Затова те избират да подценен себе си и възприятията си в името на положителните връзки.

Интересен факт за хората с луна във Везни е, че са много ревностни. Те ревниво пазят колегата си и постоянно изпадат в прочувствени положения, подбудени от боязън да не ги изгубят.

Лесно раними са и понасят извънредно тежко обидите и неправдите. Въпреки това не са злопаметни. За тях е задоволително да видят смяна в индивида насреща, а когато той осъзнае своите неточности, те незабавно не помнят случилото се и бързо простят.

Тези хора са родени дипломати и с помощта на това при добре аспектирана Луна е допустима обществена изява. Добър образец за такава е да вземем за пример в резултат на дългогодишно участие и триумфи в сдружения за битка с разнообразни неправди. Хората с луна във Везни ще излязат на подиума и през сълзи ще разгласят какъв брой са горди от постигнатите резултати.

Топлината, която излъчват хората с луна във Везни, се харесва на доста хора, по тази причина елементарно основават здрави другарства и като цяло връзки. Общуването с тях е леко и прелестно, също така могат да бъдат както положителни слушатели, по този начин и положителни съветници.

Тези характерности се отнасят за хората с луна във Везни, само че в случай че някоя от тях не дава отговор на човек с луна във Везни, не забравяйте, че рождената карта е комплицирана и цялостна с детайли, които по една или друга причина също оказват въздействие по друг метод и в друг аспект.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР