В Асеновград вече са започнали реални действия по изпълнение на

...
В Асеновград вече са започнали реални действия по изпълнение на
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград: Вече са започнали действия по изпълнение на исканията на протестиращите

В Асеновград към този момент са почнали действителни дейности по осъществяване на настояванията на протестиращите жители. Това заявикметът на Асеновград доктор Емил Караиванов пред Фокус.

„ От средата на предходната седмица с моя заповед е образувана и работи комисия по оглед на противозаконното застрояване, изключително зоната, отвън регулацията на града. Законовата процедура против противозаконните къщи не е толкоз бърза, само че задължението ни е да я доведем до край”, сподели кметът.

По думите му, органите на Министерство на вътрешните работи също са оповестили, че в предходните дни е осъществена експедитивна инспекция на адресните регистрации в квартал „ Лозница”. „ От 2014 година работи моя заповед за възбрана напредване с каруци из Асеновград. Гарантирам, че ще бъдем още по-решителни против тази потвърдена заплаха по улиците на града”, акцентира кметът.

В общината работи възбрана за напредването с каруци по главните улици. Тя ще бъде прилагана в цялата й суровост. „ За всички асеновградчани, а евентуално и за цялата страна, стана ясно, че голяма част от настояванията на митинга от неделя вечерта, а и в дните преди този момент, са извънредно въпрос и проблем на национална политика”, сподели още доктор Караиванов. „ Категоричен съм, както и хиляди асеновградчани, че и решенията като действителна ефикасна политика също би трябвало да бъдат национални. Само тогава митинги като неделният в Асеновград няма да се повтарят в подобен мащаб и в други български градове”, сподели още доктор Емил Караиванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР