В арената на високите залози на Националната футболна лига Кати

...
В арената на високите залози на Националната футболна лига Кати
Коментари Харесай

Бившият началник на полицията в окръг Колумбия Кати Лание се фокусира „върху всичко“ като ръководител на сигурността на НФЛ

В арената на високите залози на Националната футболна лига Кати Лание, някогашен шеф на полицията в окръг Колумбия, управлява обвиняването полето като началник на сигурността на NFL. Сега в осмия си сезон с NFL, Lanier се концентрира върху опазването на местата, почитателите, играчите и цялостния имидж на лигата с упражнено око, което не оставя място за разпръскване – даже и самите игри.

„ Аз концентрирайте се върху всичко това. Нищо не е по-важно от всичко друго “, сподели тя пред CBS News.

Във FedEx Field в Landover, Мериленд, работата на Lanier беше изложена неотдавна, до момента в който тя насочваше личния състав към движещите се почитатели през нови датчици за разкриване на оръжия преди мача на Washington Commanders. Тя сподели, че стадионът се трансформира в град от 70 000 или 80 000 души за няколко часа по време на игра.

Насилието на почитателите е проблем, с който Ланиер се сблъсква непосредствено, защото тя управлява командни центрове, оборудвани с усъвършенствани системи за наблюдаване за наблюдаване и попречване на борби на трибуните.

„ Можем да хванем всичко на видео. Предотвратява тази гореща точка да се трансформира в борба ", сподели тя.

Историята на Лание се корени в издръжливостта и постоянството. Тя имаше мъчно детство в Мериленд, като напусна учебно заведение рано, когато стана майка в тийнейджърска възраст.

„ Синът ми се роди три месеца откакто навърших 15. Така че в никакъв случай преди не бях гледала бебе. държеше бебе преди ", сподели тя. „ Деветокласно обучение. Нямам работа. Знаете ли, по какъв начин ще го осигуря? “

Лание в началото разчиташе на обществени помощи, а през 1990 година отговори на публикация за работа, която промени нейната траектория: Вашингтон, окръг Колумбия, наемаше служители на реда. Тя се причисли към силите и се издигна в йерархията, преди да служи като шеф на полицията във Вашингтон през 2007 година, позиция, която заемаше близо десетилетие.

Времето й като шеф на полицията постави основите за актуалната й позиция в NFL. Тя оказа помощ за координирането на сигурността на огромни събития, в това число встъпването в служба на някогашния президент Барак Обама.

През годините Лание получи бакалавърска и магистърска степен.

„ Не че вършиме неточности, значимо е какво вършиме, откакто сте създали грешката “, сподели тя. „ И грешките, които направих, в действителност обърнаха живота ми. “


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР