В актуализирания документ, поместен на сайта на германското външно министерство

...
В актуализирания документ, поместен на сайта на германското външно министерство
Коментари Харесай

Германия с по-настоятелна препоръка към гражданите си да не пътуват до Русия

В обновения документ, поместен на уеб страницата на немското външно министерство се отбелязва, че съветските управляващи одобряват лицата с двойно поданство извънредно като съветски жители, т.е., не зачитат второто им поданство. По тази „ логичност ” те могат да бъдат призовани в армията, а германстото посолство в Русияа не би могло да им обезпечи консулска отбрана.

Германското външно министерство напомня също, че евентуалните манифестации и протестни дейности в Русия са съпроводени от „ принуждение от страна на силите за сигурност “. Що се отнася до немските туристи в Русия, министерството обърна особено внимание, че както на всички места, притежанието и вносът на опиати, даже и в дребни количества, могат да доведат до дълги присъди затвор. Освен това обаче, за опиати се смятат и „ легалните артикули от канабис, в това число медикаменти и козметика ”.

Външното министерство на Германия показва най-рисковите административни региони за чужденци – това са околните до Украйна Белгородска, Курска, Брянска, Воронежка и Ростовска области и Краснодарския край....

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР