В акцията по противодействие на конвенционалната престъпност на територията на

...
В акцията по противодействие на конвенционалната престъпност на територията на
Коментари Харесай

Девет души са задържани при акция в Свищов

В акцията по противопоставяне на стандартната престъпност на територията на РУ-Свищов участваха чиновници от районно управление (на МВР) – Свищов, бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР – В. Търново и Специализирани полицейски сили при ОДМВР – В. Търново.

В рамките на интервенцията 9 лица са привлечени като обвинени по досъдебни производства по 11 текста от НК- за обир, насила, обири, нарушение заповед на здравния министър, владеене на наркотични субстанции и непозволено присъединение към електропреносната мрежа. На един от обвинените за обири е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Мащабна спецакция в Старозагорско, има задържани

С полицейски ограничения до 24 часа са арестувани други 8 лица. Установен е и разгласен за общодържавно търсене по досъдебно произвеждане.

Започнати са две досъдебни производства за развъждане на растения от рода на конопа. Образувани са три бързи производства – за държане на наркотични субстанции, шофиране в нетрезво положение и за ръководство на нерегистриран мотопед, без нужната дееспособност.



Заведени са две преписки - за акцизни артикули без бандерол и възпрепятстване на чиновник на реда да извърши отговорностите си по работа. Разкрити са причинителите на 4 закононарушения - 2 обири, заличаване и разваляне на махленски кафе автомат и заграбване на лек автомобил.

Проверени са общо 51 автомобила и 79 лица. Съставени са 10 акта, от тях 6 - по ЗДвП, 2 - по Закона за гражданската регистрация и други 2 - по Закона за българските персонални документи. Наложени са 25 санкции по фиш, снимани са 145 видеоклипа за скорост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР