В акаунта на президента на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп

...
В акаунта на президента на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Публикуваха видео, в което Тръмп пребива мъж с лика на телевизия Си Ен Ен

В акаунта на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила в "Туитър " бе оповестено пародийно видео, в което той се появява край кеч кръга, събаря на земята и стартира да постанова с юмруци мъж, чието лице е покрито с логото на телевизия Си Ен Ен, заяви Асошиейтед прес.

Оригиналното видео, употребявано за качения през днешния ден в "Туитър " клип, е от 2007 година от шампионата "Кечмания ", в което Тръмп се сбива с ръководителя на международната федерация по кеч Винс Макмеън. Лицето на Макмеън е сменено с логото на Си Ен Ен, съобщи Ройтерс.

След това в долния десен ъгъл на екрана се появява логото "Еф Ен Ен Мошеническа новинарска мрежа " (FNN Fraud News Network), което прилича графично това на Си Ен Ен (CNN, Cable News Network).

Тръмп назначи наскоро брачната половинка на Винс Макмеън, Линда, отпред на държавна организация, отговаряща за дребния бизнес.
През последните дни американският президент ускори вербалните офанзиви против медии.

"Това е печален ден, в който президентът на Съединените щати окуражава насилието против кореспонденти ", реагира представител на Си Ен Ен. Той назова държанието на Тръмп детинско и неприлично за поста, който заема, написа Българска телеграфна агенция.

#FraudNewsCNN #FNN pic.twitter.com/WYUnHjjUjg
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 2, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР