В Административен съд в София е постъпила жалба от и

...
В Административен съд в София е постъпила жалба от и
Коментари Харесай

Ваня Григорова подаде жалба срещу резултатите от местния вот

В Административен съд в София е постъпила тъжба от и Иван Таков против решението на ОИК-София за избор на кмет на Столична община.

В жалбата е направено искане за прекъсване на предварителното осъществяване на решението. Жалбата е изпратена на СИК-Столична за неотложно окомплектоване с административната кореспонденция и изпращането им съда. След постъпване на преписката неотложно ще бъде формирано дело и разпределено на инцидентен принцип на арбитър. Искането за прекъсване на предварителното осъществяване ще бъде прегледано неотложно след образуването на делото, пише NOVA. 

При 100% обработени данни от протоколите, Григорова остава на втора позиция след Васил Терзиев, като разликата сред двамата е под 5000 хиляди гласа.

За от „ Българска социалистическа партия за България " гласоподаваха 170 258, или 46,89%. Разликата сред двамата претенденти за кмет на София е 4786 гласа, или 1,31%.

Кандидатът на ПП-ДБ и " Спаси София " Васил Терзиев стана градоначалник на София със 175 044 от гласовете на гласоподавателите, или 48,20%. Малко преди да излязат окончателните резултати на ЦИК, разгласи, че ще оспорва резултатите от втория тур на локалните избори.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР