В 19 часа в петък 56-годишният украински шофьор А. Н.

...
В 19 часа в петък 56-годишният украински шофьор А. Н.
Коментари Харесай

Нова Информация: Кошмарът Е Тотален! Смърт На Дунав Мост! Преди Малко Извадиха Трупа На

В 19 часа в петък 56-годишният украински водач А. Н. бил открит мъртъв в региона на изхода на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Гюргево в посока България, в румънската зона, научихме от 24 часа.

Той бил открит в камиона си, паркиран след зоната за възнаграждение на такса „ Мост “, само че преди да тръгне към България. Колегите му подали сигнал до Гранична полиция – Гюргево, откакто той не дал отговор на техните повиквания по радиостанцията и по мобилен телефон.

Отишлите на място чиновници на реда открили, че гибелта му не е насилствена и тялото е било превозено до моргата в Гюргево.

„ Нямаме информация за случая. Явно това е станало на румънска територия, сътрудниците от Гюргево не са се обръщали за помощ, или следствие към нас ”, оповестиха от Гранична полиция в Русе, съобщи 24 часа.

Все още не е ясна повода за гибелта на украинеца. Големите опашки, които се образуват на подстъпите към оборудването, както и жегата през последните дни в региона може да е довела до здравословен проблем за водача.

Това е и първят камионджия, умрял до момента в който чака да премине с возилото си през „ Дунав мост 1 ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР