В 19:45 ч. е подаден сигнал, че в град Баня,

...
В 19:45 ч. е подаден сигнал, че в град Баня,
Коментари Харесай

В рамките на 4 минути: 2 катастрофи с 3 жертви в пловдивско

В 19:45 ч. е подаден сигнал, че в град Баня, преди отбивката за Казанлък, лек автомобил със старозагорска регистрация блъснал пешеходка, която се движила по пътното платно. Жената е починала намясто. Тя е на 84 годишна от Баня. Шофьорът е 24-годишен. Той е тестван за алкохол и резултатът е негативен. До привършване на огледа придвижването на колите се реализира в едната лента. Водачите да бъдат с нараснало внимание в сектора.

В 19:49 ч. е вторият сигнал, а точно, че на пътя сред село Белозем и Болярино е аварирал трактор, който бил с включена жълта сигнална лампа и два задни фара. Отзад, в прикачен към него плуг, се блъснал лек автомобил Форд и на място починали лидерът и негов сателит. Установява се самоличността им. Телата им ще бъдат извадени от колата благодарение на профилирана техника на пожарната. Започва оглед.
Причините и събитията, довели до тежките произшествия, се обясняват в границите на формирани досъдебни производства надлежно в районно управление (на МВР) - Карлово и районно управление (на МВР) - Раковски.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР