В 17. 30 часа започва отчетно изборното събрание на ПП

...
В 17. 30 часа започва отчетно изборното събрание на ПП
Коментари Харесай

След броени минути! Започва събранието на ПП ГЕРБ -Благоевград! Ще има ли преврат?! Росица Димитрова или Красимир Андонов?!

В 17. 30 часа стартира отчетно изборното заседание на Политическа партия ГЕРБ Благоевград. Най-голямата конструкция в региона ще се събере, с цел да изслуша отчетния отчет на настоящия водач инж. Росица Димитрова и да избере нов общински водач. Инфарктно ще е събранието, съгласно източници на Struma. com, защото от седмици част от състава работи за свалянето на Димитроваот поста и избирането на някогашния шеф на Национален парк "Рила " Красимир Андонов, зад чиято кандидатура застават емблематични имена от ГЕРБ Благоевград.

Неговата кандидатура съобщихме преди седмица. Димитрова има своето лоби в редиците на партията, и упованията на съперниците и тя сама да подава оставката си, не се оправдаха. Твърди се, че от високо равнище в ГЕРБ са я посъветвали да не се отхвърля от конкуренцията.

Красимир Андонов не е измежду дейните и добре познати членове на партията в Благоевград, по тази причина и тези, които довечера ще го предлагат разчитат на това, че не е изхабена кандидатура. Преди към 10-ина дни Андонов се е срещнал и с водача на ГЕРБ в София Бойко Борисов.

Така че, въпросът тук е, ще има ли прелом в ГЕРБ Благоевград, ще съумеят ли да смъкват Димигрова, въпреки че както е известно от Изпълнителната комисия могат да сложат на лидерския пост и този, който е спечелил по- малко гласове.?!

Тази вечер ще станат ясни желанията на локалните деятели, а какво ще реши ИК на Политическа партия ГЕРБ ще се разбере по-късно. Събранията на партията минаха на всички места. И съвсем всички остарели водачи, които я ръководеха досега резервираха постовете си. В Благоевград изборът следва. Събранието стартира в 17. 30 часа
Петя Иванова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР