В 11:31ч има Пълнолуние в знак Близнаци, последвано от частично

...
В 11:31ч има Пълнолуние в знак Близнаци, последвано от частично
Коментари Харесай

Смисълът на този ден е умереността – търсете „златната среда“

В 11:31ч има Пълнолуние в символ Близнаци, последвано от отчасти лунно затъмнение.

В дните към тези небесни феномени са вероятни непредвидени събития или може да се получи непредвидена информация. Някои обстановки може да изискват незабавни решения. Но в случай че се съмнявате в правилността на решението, даже в случай че сте принудени да го вземете, пробвайте се да не се поддавате на провокации, не следвайте желанията на другите, съобразете се с това, което вие желаете. Не предприемайте стъпки под напън. В деня на затъмнението е по-добре да не назначавате значими договаряния, не би трябвало да вземате значими решения и да предприемате значими инициативи в този ден.

Пълнолунието е постигане на кулминационната точка и избавление от остарялото, непотребното. Пуснете всички огорчения и обиди, отрицателни събития, които сте претърпели в последно време. Освободете се от отрицателните мисли и неприятните привички.

Луната e в символ Близнаци до 05:34ч на 2 декември

Периодът принадлежи на въздушната буря. Ключовите думи са активност и интензивност. Емоциите са повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо, любознателността и любознанието стават по-активни. Хората са подложени на всевъзможни външни въздействия, прекомерно податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения. В дните на Близнаци сме съобразителни и неспокойни. Нашият мозък интензивно събира усещания и генерира нови хрумвания, само че единствено теоретично.

Силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Не е добре в този момент да се поливат цветята, най-малко не несметно, защото има възможност корените да загният.

Продължава 16 лунен ден до 17:02ч на 30 ноември (от 16:03ч на 29 ноември)

Символи - Психея, пеперуда, гълъб, „ стълба към небето “, демонстрират сложния път на нанагорнище. Ден за демонстрация на благотворителност, обич и алтруизъм. Ден за приемане на хубостта под всяка форма.

Работа и бизнес – Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв период”. Най-доброто, което можете да извършите е да укрепите към този момент постигнатите позиции. Лошо време за командировки, договаряния, събеседвания.

На този ден би трябвало да се изключи изцяло крещенето, безогледно държание. Необходимо е да се поддържа успокоение, да не се нарушава от никакви външни дейности вътрешният комфорт и успокоение, тъй като смисълът на този ден е умереността. Тоест, би трябвало да опитате колкото е допустимо повече да пребивавате в положение на естетика и баланс, даже в случай че някой ви е обидил. Злостта и агресивността, завистта, проявени в този ден, водят до проваляне. Денят би трябвало да се прекара умерено, без бързане и прибързаност. Добре е във всичко да се търси златната среда. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености.

Денят като цяло е удобен, защото доста ускорява аурата на множеството хора, затова креативните, духовните хора могат по това време да изпълнят оптималните си цели и да покажат качествата си на най-високо равнище.

Ден за възобновяване на кръвта Заболяването й е знак за духовна нечистотия. Същото значи и в случай че се появи мръсно леке върху облеклата.

Сексът в този ден е противопоказан. Време за отмора във всевъзможен смисъл.

Откажете се от подстрижка, тъй като може да се отрази отрицателно на здравето ви. Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и прочувственото въодушевление.

Следва 17 лунен ден от 17:02ч на 30 ноември до 17:41ч на 1 декември

Носи прочувствен напредък. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

15 безоблачен ден – Бъдете мъдри, скромни, реалисти, поредни в делата и постъпките си и подготвени всеки миг да преоцените обстановката и да бързо да реагирате. Могат да станат разнообразни събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис, само че подтик дават точно връзките. Случайно запознанство, необяснима благосклонност, могат съществено да трансформират живота ви. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се подценяват знаменията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР