В 00:32ч предстои частично лунно затъмнение, а в 00:39ч има

...
В 00:32ч предстои частично лунно затъмнение, а в 00:39ч има
Коментари Харесай

Зведите за сряда: Не взимайте кредити и не давайте заеми

В 00:32ч следва отчасти лунно затъмнение, а в 00:39ч има пълнолуние в символ Козирог.

В такива дни се усилват психическите и здравословните проблеми. Съзнанието влиза в спор с подсъзнателното. Също по този начин в този интервал нежният пол демонстрира психо-емоционална неустойчивост, реагирайки по-остро. Чувствата вземат превес над разсъдъка. Конфликти, пострадвания, здравословни проблеми, отрицателни фактори, непредвидени обстановки, свързани с пътешестване ще продължат да бъдат на напред във времето. Могат да зародят стопански проблеми, както проблеми свързани със здравето. Нужно е да действате умишлено и благоразумно, да избягвате импулсивни действия.

Луната е в символ Козирог до 12:20ч, през което време се движи на луфт.

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката. Това време не е положително за разнообразни типове придобивки, в бъдеще ще има отчаяние от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат деликатни. Не вземайте заеми, не давайте заеми на другари. После този човек може да ви стане зложелател.

Не засаждайте нищо в градината, има възможност да получите дребна годишна продукция или посаденото да загине.

Спор, в случай че възникне през това време, може да докара до разрушителни последствия в връзките. Не се предлага: да се вземат решение проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и служители, да купувате парцел.

Луната минава в символ Водолей в 12:20ч, където ще остане до 00:21ч на 20 юли.

Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Не се предлага в този интервал да се товарите с отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят като вашите ползи. Не се предлага никого да допускате вътре в интимния си свят.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви дълготрайно или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване.

Доминиращ 15 лунен ден от 20:53ч на 16 юли до 21:37ч на 17 юли

Луната се намира в разцвет, на пика на своята енергийна плътност. Това е доста значим интервал. На този ден може да станете очевидци на доста искания и разногласия, провокации. Това се дължи на обстоятелството, че през днешния ден ние получаваме голяма галактическа сила, само че е доста мъчно да я направляваме. Ако не желаете да разваляте връзките си с хората към вас, бъдете доста деликатни и сдържани. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние.

Това е неподходящ ден, в който човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Ако е допустимо, би трябвало да поддържате успокоение, да не се поддавате на прояви на страстите. Отрицателното въздействие на този лунен ден (който се смята за сатанински) се утежнява от обстоятелството, че съответствува с цялостната луна. Излишната сила на пълнолунието съвсем изцяло изключва мислещите качества на доста хора, здравия разсъдък и възприятието за мярка. Полезно е да се пият билкови отвари, валериан.

Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Не би трябвало да се губи хладнокръвие. Препоръчва се аскетизъм, постене и извършване на отговорностите.

Всички любовни и сантиментални срещи е по-добре да се отсрочат за различен ден. Това е един комплициран ден и място за романтика няма.

Секс – Възниква мощно предпочитание за скотски удоволствия, само че той носи единствено кратковременно самодоволство, за което може би ще се срамувате след това да си спомняте.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Сънища – Време за оракулски сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Следва 16 лунен ден от 21:37ч на 17 юли до 22:13ч на 18 юли

29 безоблачен ден – В 29 безоблачен ден може да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молебствия. Ако се четат доста молебствия през днешния ден, то може да установите персонална връзка с небесните сили. Ден на благите проявления и инициативи. Може да изберете нов път, да вършиме нови проекти.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР