Уволниха ме от работа и нямаше какво да правя, отговаря

...
Уволниха ме от работа и нямаше какво да правя, отговаря
Коментари Харесай

Jenite.bg подкаст: Мери от „Ергенът“ говори за приятелствата, скандалите и истинския джентълмен

" Уволниха ме от работа и нямаше какво да върша ", дава отговор Мери, откакто я попитахме за какво се е записала в " Ергенът ".

За жал тя не съумя да опознае Алек изключително добре, само че пък се сближи с много от девойките в имението. Покрай смеха и заниманията видяхме и много кавги.

" Основно с Хриси си останахме най-близки. Общуваме си с Габи, Пами и Васка ", споделя Мери.

И като споменахме Хриси, няма по какъв начин да не отбележим, че след нейното овакантяване се заформиха още по-грандиозни кавги в къщата. Сякаш девойките изгубиха своя предводител и се разделиха на още повече лагери.

" И аз чаках всичките пайове да отидат при Силви, а получи единствено два - моя не го дадоха. И самата Надя не очакваше, че ще изяде множеството пайове ", добавя тя.

А с какво я впечатли ?

" Хареса ми, че е същински благородник, тъй като малко са останали. Дали е откровен? считам, че да - няма по какъв начин да го изиграе. Със сигурност е възпитано и интелигентно момче, само че въпреки всичко страстите му са по-обрани за да не обиди някое момиче ", изяснява Мери.

Макар Ергенът да е подхожда кавалерски към всяка една от дамите, ясно е, че няма по какъв начин всички да му харесват. Много са факторите, които опредеят дали ще си паснем с някого. Но зависи ли всичко от химията или има и нещо друго?

Какво значи сред двама индивида да " има химия "? Как в действителност дамите притеглят едни и същи сътрудници към себе си? На базата на кое избираме индивида до себе си? Ще ескалират ли още повече свадите в къщата? Всичко това разберете в новото ни видео:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР