Уволниха директора на РИОСВ - Хасково заради установени нарушения и

...
Уволниха директора на РИОСВ - Хасково заради установени нарушения и
Коментари Харесай

Уволниха шефа на РИОСВ - Хасково

Уволниха шефа на Регионална инспекция за опазване на околната среда - Хасково поради открити нарушавания и съществени пропуски по използване на екологичното законодателство. Това се случва след инспекция от страна на Инспектората към Министерството на околната среда и водите (МОСВ).

От екипа на се свързахме с пресцентъра на Министерство на околната среда и водите, с цел да разберем повече детайлности към аргументите за уволнението, само че от там ни показаха, че и те не са наясно. Освен това отчетът от инспекцията е изпратен до прокуратурата, а откакто следва следствие, информация към случая не може бъде предоставена обществено.

Повод за инспекцията са сигнали, получени в Министерството на околната среда и водите, като инспекторатът е открил и нарушавания, свързани с назначения.

Междувременно позицията шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда - Хасково ще бъде заета от краткотрайно изпълняващ длъжността.

От Министерство на околната среда и водите твърдят, че инспекции ще се правят неотложно при подозрения за нарушавания, а управлението на министерството ще употребява всичките си пълномощия, с цел да понесат нарушителите отговорност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР