Уволненият главен инспектор в благоевградското звено на Комисията за защита

...
Уволненият главен инспектор в благоевградското звено на Комисията за защита
Коментари Харесай

Обрат: Върнаха на старото място съпруга на Алекс Раева

Уволненият основен контрольор в благоевградското звено на Комисията за отбрана на потребителите Любомир Палаханов е възобновен на работа. Той е сключил извънсъдебно съглашение, което е спряло заведеното от него дело, преди да бъде даден ход. " Спестихме разноски на комисията “, бе коментарът на Л. Палаханов за развръзката на проблема.

Припомняме, че при започване на август Л. Палаханов  бе уволнен дружно с 6-има от ръководителите на териториални дирекции на комисията.Те реагираха с отворено писмо, в което показаха, че единствено за първите 7 месеца на годината от бюджета на КЗП са изразходвани към 150 000 за погашение на компенсации на освободените чиновници. Уволнените сигнализираха, че заведените каузи за непозволено освобождение на специалисти с по над 10 години опит от комисията навеждат на подозрение, че дейностите на КЗП са предприемани по персонално предписание от предходното управление на министерството, а за нови чиновници са назначавани предпочитано партийни функционери, предава Struma.bg.

Любомир Палаханов е брачен партньор на известната актриса и певица Алекс Раева и развива и частен бизнес отвън работата си в КЗП.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР