Увлечението на мъжете по роботизираните секс играчки и по-специално по

...
Увлечението на мъжете по роботизираните секс играчки и по-специално по
Коментари Харесай

Ще бъдат ли жените лишени от секс заради роботите?

Увлечението на мъжете по роботизираните секс играчки и по-специално по секс роботите може напълно скоро да се трансформира в опасност за дамите.

Според канадски учени има заплаха дамите да бъдат лишени от секс поради тази мъжка фикс идея, написа английският вестник Sun.

Няма да мине доста време и ще се появят така наречените "диджитъл сексуалисти ". Мъже, които встъпват в полови връзки извънредно единствено с усъвършенствани андроидни секс кукли. Заради появяването на модерните секс играчки под опасност е и най-древната специалност на света — проституцията.

Изследователи от университета в Манитоба означават, че болшинството мъже ще се насочат към дамите роботи по няколко аргументи.

Първо те не могат да отхвърлят на своите сътрудници и са постоянно разполагаем и ще могат да извършват всевъзможни полови мечти. С тях рискът от заразяване с венерическа болест се свежда до най-малко и с тях ще може да се прави беззащитен секс.

В близко бъдеще всеки евентуален покупател на секс робот ще може да си го "поръча " съгласно своите желания. Става дума за размер на гърдите, цвета на косите и общият контур.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР