Увеличение на цените на услугите в общинския парк хотел „Кюстендил“

...
Увеличение на цените на услугите в общинския парк хотел „Кюстендил“
Коментари Харесай

Общинският парк хотел „Кюстендил“ вдига цените

Увеличение на цените на услугите в общинския парк хотел „Кюстендил“ ще гласоподават съветниците на предсотящата си сесия. Компелксът се стопанисва от сдружението „Ученическо хранене“.

Предложението е увеличенrето да е сред 5 и 7% на предоставяните в общинския хотел всички услуги. Мотивът е нарасналите разноски при по-скъпия ток, а и това, че от 4 години не е имало смяна в ценовите стойности на услугите и процедурите в комплекса.

7-етажният парк хотел трябваше да е част от здравния център за рехабилитация, изграждан от Общината от 2011 год, който обаче по този начин и не е открит. На един стадий Общината разгласи хотела за обмен за малко над 7 млн. лв., само че купувачи не се явиха.

При Covid пандемията посещаемостта е спаднала. На един стадий и целият екип на „Ученическо хранене“, който стопанисва компекса, беше скъсен и пратен на борсата. Впоследствие хората бяха преназначени.

В парк хотела има и минерална вода за басейна и за прилагане от посетителите. Преди пандемията хотелът преди всичко се ползваше от гости и гостите на града, изключително при празници и всеобщи срещи и конгреси. Не е ясно дали е на облага, или е губещ, разясняват съветници.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР