Увеличаването на новите случаи на заразяване с коронавирус в Германия

...
Увеличаването на новите случаи на заразяване с коронавирус в Германия
Коментари Харесай

Разпространението на коронавируса в Германия и Швейцария

Увеличаването на новите случаи на заразяване с ковид в Германия се забавя, обявиха през днешния ден немските здравни управляващи, представени от ДПА.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2008
Ръководителят на института "Роберт Кох " в Берлин Лотар Вилер изрази оптимизъм, че ограниченията против ковид към този момент дават забележим резултат.

Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19

Здравните управляващи на Швейцария оповестиха, че случаите на инфектирани с ковид са се нараснали с нови 956 и са достигнали 8060, съобщи Ройтерс.

Броят на умрелите е повишен с шест през последното денонощие, достигайки общо 66.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2008  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР