Увеличаване Преглед на оригинала Смаляване Още по темата Все по-разнообразни

...
Увеличаване Преглед на оригинала Смаляване Още по темата Все по-разнообразни
Коментари Харесай

Картова промоция


Увеличаване
Преглед на оригинала Смаляване
Още по тематиката
Все по-разнообразни и различни

Мобилните приложения, които оферират по-бързи и по-удобни финансови услуги към този момент уголемяват портфейла си от варианти
7 сеп 2018
Плащанията с карта остават в бъдеще време

SumUp пробва да направи ПОС заплащанията по-лесни за дребните търговци
24 авг 2018
Бавното бъдеще на цифровия портфейл

Плащането без кеш и без карта към този момент е допустимо. Но на каква цена?
10 авг 2018 С идването на пролетта и есента за банките нормално стартират сезоните на промоциите. В случая обект на такива са кредитните карти, като до края на месеца някои от тях оферират преференциални условия. Обикновено най-лесно е одобряването за издаване на кредитна карта от банката, в която към този момент имаме регулярно употребена сметка. От известно време всички по-големи банки разрешават кандидатстването за картата да се прави напълно онлайн, като по този метод се икономисва време за попълване на документи на място.

Най-голямата банка по активи Уникредит Булбанк има няколко промоции до края на месеца. Стартовите кредитните карти Visa Classic и Visa Donna са без такса за обслужване за първите две години, а по-късно е по 25 лева За съпоставяне - кредитната карта Mastercard Standard на същата банка е с двойно по-висока такса. Също по този начин годишната рента по промоционалните карти е 17% вместо 20%. Освен това златната кредитна карта Visa Gold е с по-високи предели за ползване, покритие на включената застраховка, има спомагателни отстъпки по стратегиите за преданост, също е без годишна такса за първите две години и по-ниска рента. Клиентите на банката, които към този момент имат издадена кредитна карта също могат да отстранен годишната такса за ръководство. Това може да стане при положение, че предложен от тях човек бъде утвърден и му бъде издадена карта на банката. Тази промоция важи до края на годината.

Банка ДСК стартира да предлага кредитна карта, която дава гратис участие в клуба за понижения на нискотарифната самолетна компания WizzAir. С това участие могат да се купуват самолетни билети с отстъпка за до 5 души, като цената му за една година на уеб страницата на превозвача е 60 евро. Отстъпката е най-малко 20 лева от цената на билета и най-малко 10 лева от разхода за багаж. Другата промоционална карта на банката е MaxiGo, която е без такса за издаване и също по този начин без такса за изтегляне на банкомат на Банка ДСК, като дневният предел на тази услуга по общи условия е 400 лева За сметка на това тя има малко по-висока рента от общоприетото – 21.9%. И двете промоции са без краен период.

До края на месеца ПИБ предлага кредитни карти без такса за обслужване за първите 25 месеца – Visa или Mastercard общоприета, златна или платинена, като кардинално цената за тази услуга е 19 лева за елементарните карти и 150 лева за платинените. Освен това в същия интервал лихвата по усвоените средства измежду гратисния интервал ще е с 25% по-ниска от общоприетото – 12% вместо 16%. Банката има промоция и по бизнес кредитната карта, която също е без такса за годишно обслужване за първите 25 месеца, която отвън промоцията коства 89 лева

Пощенска банка предлага 0% рента за направени покупки през първите три месеца след издаването на нови карти Visa – Classic, Gold и Premium. След това лихвеният % става 18.9%. Освен това от известно време банката има партньорство с един от най-големите уеб сайтове за резервации на хотели и жилища booking.com. Всяка резервация, която бъде платена с кредитната карта на банката, получава 3% отстъпка. Трябва да се има поради обаче, че в огромна част от случаите запазването на хотелска стая в уеб страницата не изисква авансово заплащане в интернет, а може сметката да се уреди на място.

При Инвестбанк кредитните карти са без такса за първите шест месеца, а лихвата стартира от 10% според от продукта и предоставеното от клиента поръчителство. Промоцията на банка Пиреос е за кредитна карта без такса за цялата първа година, както и без рента за покупките през първите три месеца. След това лихвата е 9.9%, което е измежду най-ниските оферти на пазара, а при всяка транзакция се подаряват 10 стотинки на УНИЦЕФ.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР