Уведомени са всички гранични пунктове, няма данни да е напуснал

...
Уведомени са всички гранични пунктове, няма данни да е напуснал
Коментари Харесай

Няма следа от издирвания за убийството на Мария в Горна Оряховица

Уведомени са всички гранични пунктове, няма данни да е напуснал страната

Продължава издирването на 36-годишния Николай Кънчев, обвинен за жестокото ликвидиране на 45-годишна жена след среднощен ваучър в Горна Оряховица в нощта против събота. Собственикът на жилището, в който Мария е била пребита до гибел от приятеля си, съобщил в полицията едвам в 17.30 ч. на другия ден. След сигнала за тежкото закононарушение Николай бе разгласен за общодържавно търсене. " Уведомени са всички гранично пропускателни пунктове, към този миг нямаме информация да е напуснал страната ", сподели шефът на регионалната полиция ст.комисар Димитър Машов. Полицията популяризира фотографията на възможния палач в неделя с молба за подпомагане от жителите. Макар в обществените мрежи незабавно да го разпознаха, за повече от 24 часа в полицията няма нито едно позвъняване за възможното му местоположение.

Николай Кънчев е прочут на органите на реда. Има 4 присъди за заличаване и разваляне, противозаконен дърводобив и владеене на опиати. Последната е от 2018 година и той към момента е в изпитателен период на условно наказване, научи " 24 часа ". Не е фамилен, а убитата жена му била гадже. Затова и главният претекст съгласно проверяващите е ревнивост. Към това ги води и положението на притежателя на жилище, в което се разигра драмата. Светослав Спасов е със строшен череп от побой и се възвръща под защита в търновската болница.

" Досъдебното произвеждане е за съзнателно ликвидиране. Работим интензивно, факторът време за нас е доста значим ", сподели наблюдаващият прокурор Катя Лещакова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР