Уважаваната британска медия BBC може да загуби своята актуалност, ако

...
Уважаваната британска медия BBC може да загуби своята актуалност, ако
Коментари Харесай

Младите британци губят интерес към BBC

Уважаваната английска медия BBC може да загуби своята новост, в случай че не успее да ангажира по-млада аудитория в ерата на обществените медии, предизвести в четвъртък английския регулатор, предава БГНЕС.
За първи път по-малко от половината (49 %) британци на възраст сред 16 и 24 години оповестяват, че гледат телевизионни канали на Военновъздушни сили най-малко един път седмично, заяви Ofcom в годишното си изследване на 97-годишната компания.
Военновъздушни сили също не съумява да пробие до по-млада публика с приложението си iPlayer, чието потребление от деца и младежи понижава, до момента в който това на конкурентния Netflix нараства.
" Военновъздушни сили към момента е жизненоважна, ценена част от английската просвета. Но сме загрижени, че ново потомство се отдръпва от услугите ѝ ", сподели изпълнителният шеф на Ofcom Шарън Уайт.
" Военновъздушни сили би трябвало да заложи на по-смели проекти за връзка с по-младите фенове и слушатели. "
Докладът на регулатора заключи, че „ Военновъздушни сили може да не е устойчива в настоящия си тип “.
В отговор на отчета представител на телевизионния оператор съобщи, че " Военновъздушни сили има явен проект за облекчаване потребностите на по-младата и разнообразна аудитория, обрисуван в тазгодишния годишен проект ".
Използването на телевизионни и радио приложения и уеб страници на компанията „ набъбна мощно през последната година “, съобщи представителят, като уточни общото потребление от всички възрастови групи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР