Уважаеми съграждани, корупцията по високите етажи стигна своя връх, но

...
Уважаеми съграждани, корупцията по високите етажи стигна своя връх, но
Коментари Харесай

Партия ПРАВОТО: Организирана престъпна група - нотариус, управител на фирма и съд, отнемат незаконно имоти

Уважаеми съграждани, корупцията по високите етажи стигна своя връх, само че когато корупцията е превзела цялата правосъдна система е към този момент огромен проблем.

Всеки ден от понеделник до петък, ще ви представим по един невиждан случай, който ще бъде оповестен и в уеб страницата на партия ПРАВОТО..
-->
Днес ще ви разкажем, по какъв начин без да знаете внезапно можете да се окажете, че къщата в която живеете е добита от различен и вие се оказвате на улицата, вследствие на незаконни-престъпни дейности на нотариуска от Видин в съучастничество с шефа на компанията придобил парцела - земята.

Случаят е за лишаване на имоти- земя на пет фамилии в гр. Видин, най- бедния регион, а точно: по какъв начин от 65 години фамилиите си живеят умерено и необезпокоявано, построили са си къщи, там са се родили децата им, внуците им и до през днешния ден живеят в къщите си, като са по на 80 години и внезапно компания им придобива парцела по ДАВНОСТ.

Тази компания е една от спонсорите на ГЕРБ, която получава европейски средства. Имота обаче е бил до бъдеща автомагистрала или първокачествен път, който ще се строи в този момент

Управителят на компанията даже не е влизал в парцела, само че компанията го е обработвала, може би дружно е орала и живеещите в парцела, с цел да се получи по - добра годишна продукция.

Семействата и до през днешния ден владеят и си живеят в парцелите, само че издевателството и терзанието е огромно, защото притежателите на парцелите са възрастни хора, над 80 годишни. Същите имат и нотариални актове, само че от 2019г. компанията има Констативен нотариален акт за благосъстоятелност, с помощта на незаконните-престъпни дейности на нотариуската от Видин и шефът на компанията.

Имота няма по какъв начин да се придобие по ДАВНОСТНО притежание, защото в никакъв случай не е употребен, държан или владян от компанията. Фирмата няма по какъв начин да го владее, защото в парцела има издигнати къщи в които се живее и до през днешния ден.

Петте фамилии завеждат иск против компанията. След три години бавене, няколко правосъдни съвещания, разпит на очевидци и други дейности се дава ход всъщност. Изведнъж съдията вместо да постанови решение ПРЕКРАТЯВА производството, заради липса на юридически интерес.

Определението е обжалвано пред Окържен съд Видин и Върховния касационен съд. И двете инстанции постановиха невиждани правосъдни актове. Съдиите от Върховен касационен акт даже потъпкаха Тълкувателно решение, което е наложително, защото по този въпрос има признато такова от Общото заседание на Върховен касационен съд.

Безпрецедентното е, че петте фамилии, като се изключи че живеят и до през днешния ден в къщите си, имат и нотариални актове и контракти за покупко- продажби от 1949 година 1980 година и така нататък, само че парцела им се придобива по отминалост, като СЪДЪТ приключва производството заради „ липса на юридически интерес ”.

В началото на м.май 2022г. е подадена тъжба до прокуратурата. И до през днешния ден 26.09.2022г. няма отговор.

Жалбата против нотариуската беше изпратена до Надежда Йорданова- някогашен министър на правораздаването. Същата отговори след пет месеца, че няма нарушаване. Тази някогашна министърка още веднъж се кандидатира за народен представител. Нахалство и безочливост!

Нотариуската с изключение на, че си е разрешила да издаде Констативен нотариален акт в случай, че хората си живеят в парцела и до през днешния ден и има издигнати къщи, същата подправя формален документ на база на който е осъществено прехвърлянето. Подправения документ е публикуван от кмета на общината.

Питаме, би трябвало ли да поносим тези корумпирани съдии, нотариуси, министри, прокурори да се гаврят с нас?

Питаме, ще допуснем ли тези нарушители още веднъж да влязат във властта и да ви лишават парцелите, живота?

Ние от партия ПРАВОТО, имаме вяра в разсъдъка на народа, който няма да си аргументи, това което си аргументи в продължение на 32 години и изключително последните 12 години.

С Бюлетина №22, ПРАВОТО ще успеем да се преборим с тези паразити, изпиващи кръвта на българина, унищожавайки го постепенно и трудно.

Бюлетина №22

ПРАВОТО

тел: 0885 604 350
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР