Уважаеми съграждани,честит празник на всички, които носят Ямбол в сърцето

...
Уважаеми съграждани,честит празник на всички, които носят Ямбол в сърцето
Коментари Харесай

Поздрав на кмета Валентин Ревански по повод Деня на Ямбол – Свети Дух

Уважаеми съграждани,

цветущ празник на всички, които носят Ямбол в сърцето си!

Този празник свързва всички нас, жителите на Ямбол. Свързва ни гордостта от неговата антична история и грижите, които всеки поставя за неговото развиване.

Нашите прародители са се трудили по този начин, чеЯмбол да го има, да се развива като град, поверен на всички нас, техните наследници. Горд съм, че през последните години толкоз доста хора се сплотяват към разнообразни положителни дела в името на Ямбол.

Правим го, тъй като тук сме избрали да живеем и тук сътворяваме своите фамилии. А най-голямото благосъстояние на градът ни са хората – работливи и сърдечни.

Затова на първо време желая да благодаря на вас, ямболлии, за търпението и поддръжката, която сме получавали по време на нашата работа.

Без вашата съпричастност нищо от това, което вършим през днешния ден, нямаше да има смисъл!

Благодаря и на донорите, които с персонални средства или труд също способстваха за по-доброто развиване на Ямбол!

Благодаря и на моя екип, тъй като всичко, което се случва, е с помощта на екипната работа! На общинските съветници, които даваха рационални оферти.

В работата някои хора влагат усеща, и мисля, че през тези съвсем три нелеки години, от както сме на тази работа, сте забелязали какви усеща влагаме в това, което вършим. Надявам се, че най-малко малко сме оправдали вашите упования.

Ще продължим да работим и за облагородяването на града ни, макар компликациите, които сполетяха всички ни. Бяха положени съществени старания, които си заслужаваха, тъй като постигнатото е от изгода за всички поданици на град Ямбол! Оттук нататък следва още доста работа, имаме заложени нови цели, които се надявам, че ще осъществяваме.

Уважаеми съграждани,

Ямбол е наш общ дом и наша орис. Съхранените обичаи, мощният дух на града е заредил нас, ямболлии, със мощ да се борим за фантазиите си и да не се отхвърляме.

Бъдете дружно! Бъдете здрави, щастливи и сполучливи!

Честит празник!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР