Уважаеми приятели, Свободни и смели граждани, Днес, в Деня на

...
Уважаеми приятели, Свободни и смели граждани, Днес, в Деня на
Коментари Харесай

Отровното трио обяви край на протестните вечери в столицата

Уважаеми другари,

Свободни и смели жители,

Днес, в Деня на националните будители можем да отчетем, че събудихме 67% от жителите на България, че събудихме международните медии за корупцията в страната, че властта загуби 400 000 гласа - към този момент. Събудихме Европейския парламент. Милиони българи схванаха, че Царят е гол! Гласът си надигнаха стотици учени, преподаватели, студенти, създатели и интелектуалци, хора с най-различни специалности, които се усещаха самотни и смятаха, че никой не ги схваща. Много сме и разбираме! България в никакъв случай към този момент няма да бъде същата уродлива дупка, в която потъват фантазиите, справедливостта, труда и парите на хората. Единствените, които не можахме да събудим са Борисов, Гешев и тясната клика към тях ".

Това написаха на страницата си във Facebook уредниците на митингите в София от " Отровното трио ".

" В настоящия си тип митингът реализира немислимото, надминавайки и най-смелите ни фантазии. Дойде време да го променим и надградим, с цел да реализираме задачите си.

Има и още една значима причина да превърнем протестните ни вечери в други форми на опозиция. Трябва да съхраним способността на българските лекари и сестри да се оправят с вълната от заболели. Предприемаме този ход от почитание към нашите спасители с бели престилки и с отвращение към властта на мафията. Смятаме за лицемерно да подлагаме на критика унищожената здравна система и в това време да сътворяваме риск от заразяване, даже на един човек от вас! Властта се опасява да поеме тази отговорност, тъй като ще получи политически обвинявания и ще загуби още повече от своя рейтинг. Затова отговорността ще поемем ние, Триото и жителите, както ще приемем и ругатните по собствен адрес. Човек би трябвало да има силата да избира сред рейтинга и даже един човешки живот. Борисов няма тази мощ и е потопен в боязън! Ние я имаме!

През всички дни на този площад сме давали да се разбере, че сме против насилието. Правихме живи вериги, превързвахме хора, гонихме провокатори, пазихме и деца, и старци, и служители на реда ", продължи триото.

" Днес не можем да предизвикваме злощастие и болест даже на един човек на площада, тъй като от тук минават хиляди, десетки хиляди българи. Това е и взаимност с изнемогващите лекари, сестри и медицински личен състав, които безусловно живеят на работните си места. Те също ни подкрепяха на митинга тук месеци наред!

Ще ви осведомяваме непрестанно за всяка гражданска акция, която подхващаме, с цел да я вършим дружно. Следете страницата на Отровното трио и медиите, които са склонни да отразяват протестните начинания. Ще продължим обиколките в страната и образуването на комитети. Продължаваме набирането на доброволци от цялата страна и чужбина. Ще продължим разкритията за властта на мафията. Ще продължим взаимната ни работа по запазване вота на българските жители.

Битката ще е с други способи за опозиция и ще оказваме напън върху системата на мутрите до дъно. Нашите претенции остават същите – оставка на Бойко Борисов, оставка на Иван Гешев и предварителни парламентарни избори! Ако Борисов упорства да проведем борбата на различен терен, и там ще го победим. #ОСТАВКА! ", приключиха Бабикян, Минеков и Хаджигенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР